O učitelju

Osnivačica Akademije Joge na Svili

Jelena Jelenić:
Kada su nam u školi dali zadatak da napišemo na papirić što želimo biti kada odrastemo, ja sam napisala Profesor tjelesne i zdravstvene kulture. Nakon brojnih medalja u gimnastici i plesu, život me odveo u svijet srednje kemijske škole gdje sam zahvaljujući toj srednjoj školi zaključila da ne želim cijeli život raditi u nekom laboratoriju. Moja ljubav je oduvijek bio sport, vježbanje i kada sam odlučila promjeniti smjer i upisati Kineziološki fakulter, više nikad nisam imala osjećaj da moram učiti, to je jednostavno bilo dio mene kao rođeno! Nakon stažiranja kao profesor TZK, zaključila sam da taj sustav nije za mene i ako uđem u taj njihov svijet, sustav bi me mogao „pojesti“, kao da neću moći svo znanje i iskustvo dovoljno prenjeti na druge jer će netko „viši“ uvijek određivati kako treba raditi po propisanom nastavnom planu i programu. Za mene i sustav natjecanja nije imao smisla pa sam se našla u Jogi koja mi je pružila da sve sagledam iz malo drugačije perspektive. Nakon završetka OM Joge kod učiteljice Sanje Radović i Ines Jukić koje su vrhunski stručnjaci te Aerial Yoga Acadamy kod Master Monique, logično je bilo upustiti se u svijet u kojem mogu izraziti sve što želim te na taj načim prenjeti na druge.

Shanti Studio:
Shanti studio sam osnovala 2018.godine u Jastrebarskom nedaleko od Zagreba, koji je promjenio živote svim populacijama. Studio pohađaju najmlađi od 4.godine pa osnovnoškolci i srednjoškolci te odrasli. Ukupno imamo preko 80 polaznika koji ne mogu sakriti oduševljenje dolaska u studio. Moja strast je i djeljenje svog mog znanja pa je tako i nastala Akademija Joge na Svili koja daje mogućnost ljudima iz naše zemlje,ali i susjednih zemalja da prošire vrijednost ne samo fizičkog vježbanja nego i spoznavanja sebe kroz meditacije, tehnike disanja, cijele filozofije našeg funkcioniranja.

Moji certifikati:
Rehabilitacija cijelog tijela, Funkcionalni trening pokretljivosti, snage, brzine,stabilnosti i ravoteže, TT200 sati učitelj joge, TT250 sati učitelj joge na svili, Certifikat Theta iscjeljenja