Akademija

Akademija Vam pruža mogućnost da svoju edukaciju dobijete ONLINE sa:

▪︎pisanim materijalom

▪︎video zapisima

▪︎ostalim uputama kako da Vam Akademija bude lijepo i korisno putovanje bez dodatnog stresa

Ovakvim pristupom štedite na svojem vremenu i novcu.

Fleksibilnost rada:

▪︎sami određujete kada, gdje i koliko želite vježbati te su vam materijali uvijek dostupni.

▪︎unutar 250 sati potrebno Vam je minimalno godinu dana da steknete sve što Vam je potrebno za početak Vašeg daljnjeg rada.

▪︎nakon godine dana sami odredujete kada ste spremni za OLINE ISPIT, a mi ćemo Vam dati svu potporu i pomoć tijekom Akademije i ispita.

▪︎vrijeme i datum ispita NISU ODREĐENI

Ispit se sastoji od pisanog online dijela i video snimke od 30 minuta vođenja sata po uputama u pisanom materijalu.

Želimo da Vam ovo putovanje bude zabavno, edukativno i opušteno!

Kome je namjenjena akademija:


▪︎namjenjena je svima neovisno koliko imate godina, znanja i iskustva.Ukoliko ste na početku i nemate iskustva sa jogom, ovaj program je snažan i podržavajuć sistem edukacije koji je razumljiv, jednostavan za Vas kako bi Vam bilo što jednostavnije učiti, vježbati jogu na svili.

▪︎u svakom videu su Vam objašnjeni koraci određenih poza kako biste što brže i lakše mogli savladati određene položaje sa svilom. Položaji su rangirani od najjednostavnijih prema naprednijim.

▪︎za učitelje joge ili one koji imaju već iskusta u prakticiranju joge, ovo može biti nadogradnja Vašeg znanja i vještine koja će zasigurno podići Vaš studio ili vaše znanje na još jednu novu razinu.

Budi promjena koju želiš vidjeti u svom životu:


Da biste nešto promjeniti ta promjena se treba dogoditi u Vama. Educirajući se dajete si priliku da budete ono što želite bit, a mi ćemo Vam pomoći da to i ostvarite.

Naša misija je da Vam ova Akademija pomogne podići razinu svijesti na viši nivo te da sve što ste usvojili možete prenjeti na druge ljude. Dat ćemo vam potrebne alate kako da ova „tkanina-svila“ promjeni ne samo Vaš život već i život drugih ljudi.

Imate pristup preko:

▪︎60 videa različitih poza na svili koji vam daju mogućnost kreiranja sata na više načina.

▪︎bonus videa, 2 videa masaže sa svilom, 5 videa tehnike disanja i tehnike čišćenja tijela.

▪︎možemo organizirati praktični rad uživo u Shanti studiu ukoliko imate još dodatnih pitanja oko vođenja programa ( dodatno se plaća ).